Programul magazinelor de Florii 2023. Marile magazine din țară își vor modifica programul de funcționare pe 8 aprilie când ortodocșii sărbătoresc Floriile și catolicii Paștele.

În ziua de Florii marile centre comerciale nu vor avea un program foarte diferit față de cel normal. Până acum doar o parte din marile magazine din România și-au anunțat programul pentru acest weekend. 

În cea mai mare parte modificările nu vor fi unele simțitoare, există posibilitatea schimbării programului doar în zonele din țară unde numărul de credincioși catolici predomină.

Citește și: Se spală rufe de Sâmbăta lui Lazăr? Iată răspunsul preoților!

Programul magazinelor de Florii 2023.

Programul magazinelor de Florii 2023. Cum vor funcționa supermarketurile în Duminica Floriilor?

[Sursa foto: PixaBay]

Programul magazinelor de Florii 2023. Orarul magazinelor

Până când programul tuturor magazinelor va fi disponibil, vă prezentăm cum vor funcționa supermarketurile care au anunțat programul de lucru în zilele de sărbătoare!

Kaufland 

În perioada 03-09 aprilie, magazinele Kaufland din Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni și Sovata vor avea program special. Sâmbătă, pe 8 aprilie, programul se va încheia la ora 18:00. Duminică, pe 9 aprilie, magazinele vor fi închise în orașele menționate. 

În a doua zi a Paștelui Catolic, magazinele Kaufland vor fi deschise începând cu ora 09:00 și până la ora 18:00.

Lidl

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Programul Lidl nu va avea modificări. Magazinele vor funcționa în intervalul 08- 20 potrivit fiecărui magazin.

Citește și: Se spală în Lunea Mare 2023? Iată ce spun preoții

Mega Image

Magazinele Mega Image vor avea program obișnuit, între 07:00- 22:00, cu mențiunea că cele non-stop rămân cu același program.

Carrefour

Magazinele Carrefour și Carrefour Express rămân cu același program de sărbătoarea Floriilor de la 07:00 la 22:00. 

AUCHAN

Programul magazinelor Auchan va fi ca în mod obișnuit. Magazinele din România se vor deschide la ora 07:00 și vor funcționa până la ora 22:00. Programul va fi diferit în perioada Paștelui ortodox, potrivit anunțului oficial de pe pagina comerciantului.

Citește și: Floriile 2023. Ce se dă de pomană în această zi de mare sărbătoare?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dacă vor apărea modificări în orarul de funcționare pentru Duminica Floriilor, acestea vor fi anunțate și publicate pe site-urile oficiale ale supermarketurilor.

Programul magazinelor de Florii 2023.

Programul magazinelor de Florii 2023. Cum vor funcționa supermarketurile în Duminica Floriilor?

[Sursa foto: Doxologia.ro]

Floriile 2023. Ce nu este bine să facă creștinii ortodocși?

În această zi este complet interzis să speli sau să calci rufe. Este o zi sfântă, marcată cu cruce roșie în calendarul creștin-ortodox. De asemenea, creștinii nu trebuie să se spele pe cap în această zi. 

De Florii este bine să nu ne certăm, pentru că certurile vor fi reluate pe tot parcursul anului.

Nu trebuie să uităm de cei plecați dintre noi. Mormintele celor decedați nu trebuie uitate, altfel, potrivit tradiției, nu vom beneficia de sprijin la bătrânețe.

Citește și: În Duminica Floriilor, Părintele Francisc Doboș vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Nu se plantează pomi în săptămâna dinaintea Floriilor și nici nu se sădesc flori. 

Citește și: Floriile 2023. Alimentul care nu trebuie să lipsească de pe mese! Ce se mănâncă în această zi?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si