Locuiesc la casa, dar le este teama ca intre proprietatile lor va aparea un bloc cu 4 etaje! Este situatia in care se afla multi bucuresteni, speriati de proiectele imobiliare. Acestia sunt hotarati sa lupte in instanta, convinsi ca o constructie inalta, cu o cale de acces ingusta, le pune casele in pericol.

 

Acesti oameni sunt decisi sa mearga pana in panzele albe pentru a lamuri ce fel de constructie poate fi ridicata langa casele lor.

Au contestat deja un prim poiect. Acum, un alt proiect imobiliar ar putea fi pus in practica. Oamenii spun ca exista o singura cale de acces iar noua constructie va fi mult prea aproape de celelalte case.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acum, un alt proiect imobiliar ar putea fi pus in practica. Oamenii spun ca exista o singura cale de acces iar noua constructie va fi mult prea aproape de celelalte case. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si