Close sidebar
Close sidebar

Proiectul imobiliar al lui Adriean Videanu e în pericol! Terenul pe care vrea să ridice cele nouă blocuri turn se află în litigiu!

E clar că proiectul imobiliar al lui Adriean Videanu e în pericol.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

“Videanu vrea să construiască un proiect imobiliar mixt de nouă turnuri pe 13 Septembrie, aproape de hotelul Marriott. Proiectul include nouă clădiri, fiecare cu 3 etaje în subteran şi plus de la 12 la 35 de etaje În plin avânt imobiliar, Adriean Videanu, fostul ministru al economiei în guvernul Boc, a depus documentaţia pentru a obţine Planul Urbanistic Zonal pentru un proiect care să includă birouri şi apartamente, aproape de centrul Capitalei.” , a dezvăluit recent Ziarul financiar, citat de stirilekanald.ro.( vezi ce datorii are Videanu)

Citeste si: Vasile Blaga a vrut să-l bată pe Liviu Dragnea! ”A ieşit din sediu să nu-l ia la bătaieŢ

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Compania Titan Mar, alături de Beckfield Development, au depus la Primăria Capitalei documentaţia pentru un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar mixt, de blocuri de locuinţe şi birouri la intersecţia dintre 13 Septembrie şi Şos.

Progresului, potrivit Primăriei Bucureşti. Proiectul include nouă clădiri, fiecare cu 3 etaje în subteran şi plus de la 12 la 35 de etaje, având un regim de înălţime de până la 120 de metri. Practic, fostul ministru al economiei vrea să construiască cele mai înalte clădiri din sudul Bucureştiului. Spre comparaţie, turnul Sky Tower al Raiffeisen are 37 de etaje şi 137 de metri înălţime.”, s-a mai relatat despre proiectul imobiliar al lui Videanu.

Firma CALOR srl a trimis o adresă în care explică fapul că proiectul o afectează: “Având în vedere că suntem vecini afectaţi de PUZ Calea 13 septembrie nr. 162-164,166, Şoseaua Progresul 46, vă aducem la cunoştinţă poziţia noastră cu privire la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal la care facem referire. PUZ Calea 13 septembrie nr. 162-164,166, Şoseaua Progresul 46 denumit în continuare PUZ Videanu Towers afectează proprietatea CALOR şi se suprapune peste soluţiile urbanistice anterioare, iniţiate de subscrisa, soluţii aprobate prin HCGMB nr.

119/29.05.2001 şi respectiv materializate prin construirea unor clădiri autorizate în mod legal. Reglementările  urbanistice propuse prin PUZ Videanu Towers tratează loturi aflate în litigiu cu Compania Naţională CFR SA si respectiv Compania CALOR pentru o suprafaţă de aproximativ 2 hectare dobândită pe baza unui act fals, pretins autentificat, indică parcări şi drumuri care se suprapun cu terenul nostru aflat în proprietate privată, creînd premisele exproprierii imobilului subscrisei şi demoării clădirilor”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI