Close sidebar
Close sidebar

Proiectul "Prima piscina", pe litoralul romanesc. Cum functioneaza?

Solutia unui turism prosper pe litoral din luna mai pana tarziu in toamna sunt piscinele. Proiectul "Prima Piscina" s-ar putea realiza cu sprijinul autoritatilor si ar putea sa aduca turistii romani, din statiunile bulgaresti, inapoi in tara. ##VIDEO12018##

,


DISTRIBUIE
acest articol

ALIN BURCEA, PRESEDINTELE ASOCIATIEI NATIONALE A AGENTIILOR DE TURSIM: Pe litoralul romanesc trebuie sa crestem extensiv, pentru ca altfel nu mai ave, cum. Lunile mai si septembrie, luni de extra sezon poti fi valorificate.

Pentru ca in lunile extrasezon turistii nu vin la mare pentru ca nu se pot balaci in apa, presedintele Asociatie Nationale a Agentiilor de Turism a gasit o solutie.


LIN BURCEA, PRESEDINTELE ASOCIATIEI NATIONALE A AGENTIILOR DE TURSIM: Sa incercam daca se poate sa ii imitam pe bulgari care au cam 1,3 piscine per hotel sis a avem piscine acoperite aproape pe tot litoralul.

Pentru asta ar fi nevoie de sustinerea Primariilor care sa ofere teren hotelierilor si a Guvernului care sa sustina financiar proiectul.

ALIN BURCEA, PRESEDINTELE ASOCIATIEI NATIONALE A AGENTIILOR DE TURSIM :Eu cred ca lucrurile acesta se pot rezolva cam in 2 ani, sa avem peste 100 de piscine care ar creste gradul de ocupare al litoralului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI