Cu o intigă captivantă și interpretări remarcabile, „Promisiunea” va cuceri inimile fanilor serialelor turcești, aducând în prim-plan două lumii diametral opuse: o iubire interzisă și povești de familie emoționante. Toate acestea se împletesc într-o comunitate marcată de pasiune, trădări și secrete teribile. Povestea plină de emoție urmărește viața frumoasei Zümrüt, interpretată cu sensibilitate de tânăra și talentată actriță Ceren Yilmaz. După ce tatăl său suferă de un accident, Zümrüt devine stâlpul familiei și trebuie să aibă grijă de tatăl bolnav, mama și cele două surori mai mici.

Destinul i se schimbă ireversibil când acceptă să muncească în casa uneia dintre cele mai influente familii din Cappadocia, familia Demirkan.

Citește și: Un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, în această seară: Elif, subjugată de Handan

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În ciuda obstacolelor și intrigilor, o poveste de dragoste se naște între Zümrüt și moștenitorul familiei Demirkan, Serhat, interpretat de Alp Navruz. Cei doi își plănuiesc în secret căsătoria, dar serhat este ucis, evenimentul tragic ducând la răsturnări de situații uluitoare în viața personajelor principale.

Premiera noul serial tulburător va avea loc pe 13 noiembrie, la Kanal D

Nu ratați premiera serialului „Pomisiunea”, luni, 13 noiembrie, la Kanal D.

Producția va putea fi urmărită de luni până joi, de la ora 20:00. Serialul „Melek” va ajunge la final joi, 9 noiembrie, când telespectatorii vor afla deznodământul poveștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si