"In urmatoare perioada am in vedere doua tipuri de proiecte: unele administrative si altele politice. Pe lista celor administrative se gaseste constructia unui veritabil oras in oras, un cartier de 85.000 de locuinte grupate pe trei paliere: locuinte sociale pentru cei cu venituri mici, locuinte cu regim special pentru tinerii casatoriti si inca o grupa care va fi rezervata celor care au venituri si vor dori sa cumpere aceste locuinte", a scris acesta pe pagina lui de Facebook, potrivit Mediafax.

Totodata, Vanghelie a precizat ca va continua cu izolarea termica a tuturor blocurilor din sector, dar si cu proiectul lui „de suflet”: „invatamânt de calitate, sectorul 5 fiind un punct de reper pe zona asta, la nivelul Bucurestiului”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am in vedere reabilitarea unora dintre scolile afectate si dotarea celorlalte, in asa fel incât sa stie toata lumea ca in sectorul 5 invatamântul e la nivel european", a motivat Marian Vanghelie.

Vanghelie nu a uitat nici de pensionari cu pensii mici, carora le promite ca programul de ajutoare sociale va fi reluat din 10 iunie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si