Acest munte de om, care se pravaleste pur si simplu peste adversarul sau, este Mircea Ursu. Cu un nume parca predestinat, barbatul in varsta de 35 de ani este poreclit "Samson" pentru forta lui supra-omeneasca. A visat din tinerete la o cariera in ringul de lupte.

Succesul nu a venit, insa, asa cum a sperat. Asa ca s-a gandit sa-si croiasca un drum mai usor, abordandu-l pe Eduard Irimia, promotorul galelor K1.


Eduard Irimia, promotor K1: "In momentul in care mi-a zis ca stie pe de rost Biblia si ca el, prin Biblie, trece prin lucrurile grele ale vietii si l-a ajutat sa-si refaca viata."

Asa i s-a schimbat porecla din Samson in "bodyguardul lui Dumnezeu". Ziarele sportive au inceput sa scrie despre el, iar televiziunile se intreceau in invitatii.

Mircea Ursu: "Eu vin si din sportul de performanta si de pe strada. Eu n-am nicio legatura cu aceste trasaturi care ii caracterizeaza pe aceste "fetite"."

Doar ca "Bodyguardul lui Dumnezeu" n-a inteles corect poruncile dumnezeiesti…

Astfel de scene socante se pare ca erau parte din viata de zi cu zi a lui Mircea Ursu. Obisnuit sa fie o fiara in ring, barbatul a inceput sa terorizeze tot mai multi afaceristi.

Eduard Irimia, promotor K1: "In momentul in care aveam un sponsor la mine, la evenimentele mele, l-a prins in mall si l-a umilit de fata cu sotia, l-a pus in genunchi in mall, in fata sotiei gravide."


De frica, nimeni nu a depus plangere, desi unele dintre victime primeau coroane mortuare in fata casei.

Singurul care a mers la politie a fost Eduard Irimia, care a luat amenintarile foarte in serios.

Eduard Irimia, promotor K1: "A inceput sa-mi ameninte familia, sa trimita mesaje pe Facebook, pe Whatsapp, in care imi spunea "stiu unde e sotia ta, stiu unde esti tu, stiu unde e copilul tau" si asa mai departe."


"Esti KO copile, dar ca tine dupa tine, Ursul te mananca, stii bine, Bucuresti, Romania il sustine."

In cele din urma, la mai bine de un an de la sesizare, politistii l-au incatusat pe Mircea Ursu. Pe langa el a mai fost saltat si un alt individ. Amandoi sunt invinuiti si ca l-au santajat pe managerul unui restaurant din Snagov pentru a-i angaja drept bodyguarzi.

In masina lui "Samson", la perchezitie, anchetatorii au gasit un intreg arsenal- 11 sabii, 2 pistoale cu gaz, dar si cateva boxuri din fier. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore si vor fi dusi in fata judecatorului cu propunere de arestare preventiva.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si