Vladimir Soloviov, cunoscut și sub porecla de „vocea lui Putin”, a spus că livrările occidentale de arme cu rază lungă de acțiune care ar putea lovi teritoriul rus înseamnă un singur lucru pentru planetă. "Este doar o chestiune de timp până să izbucnească războiul nuclear între Rusia și Occident", avertizează el.

Citeste si: România, amenințată de la Moscova cu bomba Satan 2

„Totul se mișcă în această direcție”, le-a spus invitaților din studioul TV gazda emisiunii „Seara cu Vladimir Soloviov”.

"Restul va fi distrus într-o lovitură nucleară masivă" 

Escaladarea războiului din Ucraina ar putea însemna să „coborâm în cele mai sângeroase pagini ale istoriei lumii”, a spus Soloviov, într-un clip distribuit de postul național de televiziune.

Citeste si: Mutări importante în războiul de la Marea Neagră. Ce s-a întâmplat cu flota lui Putin

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Sper că vom trece peste asta”, a spus el grav pe canalul Russia1.

„Dacă lucrurile vor continua să progreseze în acest fel, doar câțiva mutanți din Lacul Baikal vor supraviețui. Restul va fi distrus într-o lovitură nucleară masivă", avertizează vedeta TV pe postul public de televiziune.

Citeste si: Ramzan Kadîrov îl amenință pe Zelenski: "Acești diavoli vor fugi din Ucraina. Veți vedea acum adevărata operațiune specială”

„Pentru că dacă NATO decide că poate plasa ce vor la granițele noastre și vor trimite din ce în ce mai multe arme americane în Ucraina, vor ajunge să lovească una dintre centralele noastre nucleare și iată-ne”, a spus el

în timpul show-ului, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Un fan înrăit al lui Putin şi-a ucis cu bestialitate iubita însărcinată. Femeia s-a stins din viață sub privirile fiului ei de 11 ani

El a continuat, fără a face referire la forțele rusești care atacă centralele nucleare din Ucraina: "Procesul va deveni rapid incontrolabil. Toată lumea va primi mai mult decât a cerut. Bang! Și nu a mai rămas nimic", a susținut el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si