Un caz șocant de escrocherie a avut loc în Brașov. Mai exact, proprietarul unei case a fost păcălit de chiriași. Aceștia nu au mai plătit chiria, iar acum stau pe gratis în locuința acestuia.

Ei au semnat un contract pe cinci ani. Omul a oprit toate utilitățile, însă nici în acest fel nu a reușit să îi convingă să plece. Oamenii legii au venit, au constatat și au plecat ulterior.

În acest caz, proprietarul i-a dat în judecată, iar de șase luni încearcă să îi dea afară, potrivit Digi24.ro.  

Cum a început totul?

Această situație a început în urmă cu nouă luni. Chiriașul căuta o casă unde să locuiască alături de soția sa. Acesta nu s-a mulțumit cu orice. El a vrut o casă mare, condiții moderne, și grădină.

Din fericire pentru el, a găsit proprietarul a cărei locuință îndeplinea condițiile dorite. Ulterior au semnat un contract pe cinci ani. Chiriașii nu au mai plătit nimic după trei luni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un nou tip de înșelăciune online! Care sunt sfaturile specialiștilor pentru a nu pica în capcana infractorilor cibernetici

În Brașov are loc un caz șocant, după ce proprietarul unei case a fost păcălit de către chiriași.

În Brașov are loc un caz șocant, după ce proprietarul unei case a fost păcălit de către chiriași.

[Sursa foto: istock]

În urma unei discuții telefonice, proprietarul a anunțat chiriașul că va veni să ia chiria, însă acesta i-a răspuns că nu va vedea niciun ban. Acesta a adăugat chiar că a fost bolnav și că a avut apă la plămâni.

Acesta l-a crezut pe chiriaș, încercând chiar să îl ajute.

Proprietarul încearcă de jumătate de an să își recupereze locuința. De asemenea, vecinii sunt cu adevărat uimiți de situație.

Ce a transmis avocatul proprietarului în acest caz?

Iată ce a transmis avocatul proprietarului:

Citește și: VIDEO- Condamnată după ce a vrut să dea șpagă de 20 euro. Ce pedeapsă a primit o gorjeancă?

În Brașov are loc un caz șocant, după ce proprietarul unei case a fost păcălit de către chiriași.

În Brașov are loc un caz șocant, după ce proprietarul unei case a fost păcălit de către chiriași.

[Sursa foto: PixaBay]

,, Noi în data de 11.06 avem primul termen. Având în vedere că vom intra în vacanță judecătorească din iulie, posibil ca această sentință să ne fie comunicată prin august. Dacă va fi comunicată în august sau septembrie, el are 30 de zile cale de atac. Dacă va declara apelul, atunci se va judeca prin octombrie și dacă se judecă prin octombrie, până va fi comunicată și decizia este posibil să mai rămână și-n decembrie. Dacă a ajuns în luna decembrie, automat nu se mai face evacuarea până în martie''  a spus avocatul proprietarului. 

Sfatul avocaților în acest caz este acela de a nu încheia contracte de închiriere pe perioade mai mari de un an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si