Cei cinci proprietari de sclavi din Maramureș și-au primit pedeapsa! Ei au fost condamnați la închisoare, după ce s-a descoperit că au supus la muncă forțată mai multe persoane cu handicap.

Cei cinci traficanți de sclavi au fost condamnați la pedepse cu închisoarea. Ei vor petrece între 6 și 8 ani și zece luni, după ce s-a descoperit că au exploatat prin muncă persoanele cu handicap.

Citește și: Cum a reacționat Dan Bursuc când fiica sa a fost agresată și umilită de un celebru interlop

Sclavii erau terorizați și obligați să muncească

Persoanele cu handicap, supuse la muncă forțată, erau recrutate din centrele de recuperare și reabilitare situate pe raza județului Vrancea. 

Indivizii se asigurau că victimele  lor nu părăsesc gospodăriile, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, ei i-au agresat și amenințat de multiple ori și chiar i-au înfometat pe bărbații transformați în sclavi.

Oamenii erau umiliți și nu vedeau niciun leu după ce lucrau ore în șir. Când echipajele de Poliție cercetau zona, victimele erau ascunse.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Victimele erau obligate să aibă grijă de animale, să efectueze diferite activități agricole și să muncească în unitățile de cazare deținute de inculpați în orașul Borșa, din județul Maramureș.

Citește și: Un tată din Dolj este acuzat că și-a agresat fizic fetița de șase ani. Copila avea urme de violență pe brațe

Cum a reacționat Dan Bursuc când fiica sa a fost agresată și umilită de un celebru interlop

Dan Bursuc a trecut prin clipe grele atunci când fiica lui ajunsese să fie sclava unui interlop român. Tânăra a cerut ajutorul autorităților după ce a fost agresată fizic și șantajată.

Fiica lui Dan Bursuc a ajuns să fie sclava unui cunoscut interlop din Capitală.
Tânăra a cerut ajutorul procurorilor DIICOT după ce a picat în plasa metodei „loverboy”, metodă folosită inclusiv de Andrew și Tristan Tate pentru a atrage femei și pentru a le folosi în scopuri bănești.

Timp de un an, fiica lui Bursuc era terorizată de un interlop din clanul Chira. Pentru că era constant șantajată, aceasta ar fi furat aur în valoare de peste 130.000 de euro din casa părinților, pe care l-a amanetat în Sectorul 2.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Un tânăr român a înjunghiat o austriacă de 136 de ori, după o noapte împreună: ”Urăsc femeile”

Dan Bursuc, impresarul maneliștilor, este cel care a îndemnat-o pe fiica lui să facă plângere la DIICOT, după ce aceasta i-a povestit prin ce a trecut.

Impresarul a răscumpărat aurul pe care fiica lui îl amanetase.

Surse judiciare au declarat, conform Gândul, că fiica lui Dan Bursuc a scris în petiția transmisă DIICOT-ului că a fost abuzată atât fizic, cât și emoțional. Potrivit tinerei, interlopul i-ar fi instalat o aplicație în telefon, aplicație prin care avea acces la tot ce deținea pe mobil. Pe lângă asta, fiica lui Dan Bursuc era lăsată de bărbat să vorbească la telefon doar cu el și cu părinții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si