Regulile pentru polițele RCA se vor modifica, iar printre cei care vor plăti polițe de asigurare se numără inclusiv posesorii de trotinete electrice sau biciclete electrice. 

Citește și: VIDEO- Scandal la Serviciul de Imigrări din Capitală. Imigranții, în război cu jandarmii: „Stăm de trei zile aici!”. Oamenii au fost stropiți cu spray lacrimogen

Până la finalul anului, trotinetele și bicicletele electrice vor avea nevoie de asigurare RCA

Alexandra Cosman, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Conform unui proiect, care se află acum pe masa Ministerului Finanțelor, până la finalul anului trotinetele și bicicletele electrice vor avea nevoie de asigurare RCA obligatorie. În plus, în cazul vehiculelor care nu sunt folosite ca mijloace de transport asigurarea RCA nu va acoperi daunele produse în cazul unui accident. Excepție de la această regulă pot face vehiculele sezoniere dacă vorbim despre motociclete, dar aici putem include și autospecialele Poliției.

În plus, verificările privind plata polițelor se poate face și de la distanță, prin dispozitive, iar șoferii nu vor mai fi opriți în trafic.”, transmite Alexandra Cosman, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si