Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Au spart farfurii asa cum doar grecii stiu s-o faca si au dansat pana dimineata! Asa au ales zeci de petrecareti sa incheie sezonul estival, intr-un celebru restaurant din Mamaia.


De la petrecere n-au lipsit nici bucatele grecesti servite turistilor pe tot parcursul verii. Mai ca-ti ploua in gura la un asemenea bufet suedez

Bucatarul chef al localului a gatit toata dupa-amiaza pentru  invitati, iar rezultatul? Unul deloc dietetic!De cum s-a adus mancarea  invitatii au facut coada  ca sa-si umple farfuriile.

GEORGE TICU, manager restaurant: a fost o vara aproape perfecta, pentru ca nimic nu este niciodata perfect, dar totul a fost ok.. vremea a tinut cu noi.

Nu s-a facut inca bilantul incasarilor, dar managerii restaurantului  spun ca a fost cea mai buna vara de pana acum. Peste 2000 de turisti le-au trecut pragul in fiecare zi de weekend.

De profit  nu se pot  plange nici hotelierii de pe litoral. Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul romanesc, anul acesta au venit cu 11 la suta mai multi turisti decat anul trecut, iar incasarile au explodat pe perioadele de weekend.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si