Proprietarii unui restaurant de lux din Mamaia si-au luat ramas bun de la sezonul estival cu farfurii sparte si muzica greceasca. A fost o petrecere pe cinste cu bucate alese
Si-au luat rămas bun de la sezonul estival cu farfurii sparte, muzică grecească şi bucate delicioase. Aşa au ales propietarii unui restaurant de lux de pe litoral să-şi încheie activitatea în această vară.
Au spart farfurii asa cum doar grecii stiu s-o faca si au dansat pana dimineata! Asa au ales zeci de petrecareti sa incheie sezonul estival, intr-un celebru restaurant din Mamaia.
De la petrecere n-au lipsit nici bucatele grecesti servite turistilor pe tot parcursul verii. Mai ca-ti ploua in gura la un asemenea bufet suedez
Bucatarul chef al localului a gatit toata dupa-amiaza pentru invitati, iar rezultatul? Unul deloc dietetic!De cum s-a adus mancarea invitatii au facut coada ca sa-si umple farfuriile.
GEORGE TICU, manager restaurant: a fost o vara aproape perfecta, pentru ca nimic nu este niciodata perfect, dar totul a fost ok.. vremea a tinut cu noi.
Nu s-a facut inca bilantul incasarilor, dar managerii restaurantului spun ca a fost cea mai buna vara de pana acum. Peste 2000 de turisti le-au trecut pragul in fiecare zi de weekend.
De profit nu se pot plange nici hotelierii de pe litoral. Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul romanesc, anul acesta au venit cu 11 la suta mai multi turisti decat anul trecut, iar incasarile au explodat pe perioadele de weekend.