Close sidebar
Close sidebar

Proprietarii unui restaurant de lux din Mamaia si-au luat ramas bun de la sezonul estival cu farfurii sparte si muzica greceasca. A fost o petrecere pe cinste cu bucate alese

Si-au luat rămas bun de la sezonul estival cu farfurii sparte, muzică grecească şi bucate delicioase. Aşa au ales propietarii unui restaurant de lux de pe litoral să-şi încheie activitatea în această vară.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Au spart farfurii asa cum doar grecii stiu s-o faca si au dansat pana dimineata! Asa au ales zeci de petrecareti sa incheie sezonul estival, intr-un celebru restaurant din Mamaia.


De la petrecere n-au lipsit nici bucatele grecesti servite turistilor pe tot parcursul verii. Mai ca-ti ploua in gura la un asemenea bufet suedez

Bucatarul chef al localului a gatit toata dupa-amiaza pentru  invitati, iar rezultatul? Unul deloc dietetic!De cum s-a adus mancarea  invitatii au facut coada  ca sa-si umple farfuriile.


GEORGE TICU, manager restaurant: a fost o vara aproape perfecta, pentru ca nimic nu este niciodata perfect, dar totul a fost ok.. vremea a tinut cu noi.

Nu s-a facut inca bilantul incasarilor, dar managerii restaurantului  spun ca a fost cea mai buna vara de pana acum. Peste 2000 de turisti le-au trecut pragul in fiecare zi de weekend.


De profit  nu se pot  plange nici hotelierii de pe litoral. Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul romanesc, anul acesta au venit cu 11 la suta mai multi turisti decat anul trecut, iar incasarile au explodat pe perioadele de weekend.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI