Close sidebar
Close sidebar

Proprietarul unei paduri din Timis a incremenit cand a vazut ce era langa copac! A sunat imediat la 112

Trupul neinsufletit al barbatului a fost descoperit de catre proprietarul padurii care facea niste verificari de teren.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii legii au anuntat ca barbatul a fost gasit spanzurat in padurea de pe raza localitatii Victor Vlad Delamarina, pe drumul care leaga Lugojul de Resita. ”Barbatul a fost gasit de catre proprietarul padurii care facea niste verificari in teren.

"Cadavrul a fost observat intr-un loc greu vizibil, cam in dreptul parcarii de pe drumul dintre Lugoj si Satu Mic”, a declarat un localnic pentru Lugoj Info.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Trupul fara viata a fost identificat de politisti stabilindu-se ca persoana in cauza este un barbat din Lugoj in varsta de 72 de ani si care locuia in zona Stadion.

Oamenii legii nu au anuntat ca batranul sa fi lasat un bilet de adio prin care sa isi justifice decizia de a-si pune capat zilelor, insa cei care l-au cunoscut sustin ca acesta ar mai fi avut tentative de suicid.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI