Un Lamborghini Huracan a fost confiscat de polițiști direct de pe stradă după ce proprietarul le-a spus agenților că nu are bani să-și plătească impozitul, scrie Ziare.com.

Bolidul a fost confiscat

Șoferul din Marea Britanie a fost obligat să se despartă pentru un timp de bolidul portocaliu în valoare de aproape 200.000 de euro. Bărbatul a mărturisit că nu are bani să-și plătească impozitul.

Ofițerii de poliție din Birmingham au confiscat un Lamborghini Huracan, după ce au descoperit că proprietarul mașinii nu-și plătise taxele.

Agenții rutieri din Soho au relatat, într-o postare pe Twitter, cum a încercat bărbatul să împiedice confiscarea supercar-ului portocaliu.

Citește și: O mașină a Poliției, făcută praf într-o intersecție din București. Celălalt autoturism implicat în accident a distrus bordurile și stâlpii și apoi s-a răsturnat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Șoferul mi-a cerut telefonul mobil, pentru a plăti taxa. Apoi a declarat că prietenul său ar fi achitat suma datorată, pentru ca în final să mărturisească faptul că nu și-ar putea permite taxele pe mașină în acest moment", a scris Poliția Rutieră din Soho.

Bolidul a fost confiscat și va rămâne în custodia oamenilor legii până când vor fi achitate obligațiile fiscale.

Citește și: Un bolid de lux s-a făcut scrum în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin

Proprietarul trebuie să achite o amendă uriașă, în plus, dar și taxa de recuperare a vehiculului, o sumă totală care depășește cu mult costul taxării anuale a mașinii, scrie Observatornews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si