Zoe Saldana este pe val. Simpatica actriță care interpretează rolul principal feminin în producția „Avatar 2”, este în căutarea unei noi locuințe. Saldana și-a scos recent la vânzare proprietatea pe care o deține în Beverly Hills și care pare ruptă din revistele de design.

Citește și: VIDEO- Jaf, în plină zi, într-un magazin Gucci din Beverly Hills. Hoții au reușit să fure genți de lux în valoare de zeci de mii de dolari

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vedeta a cumpărat vila de lux în urmă cu 7 ani și a amenajat-o după propria dorință.  Proprietatea are o grădină interioară mare, care găzduiește o piscină, un teren de tenis, o zonă pentru grătar cu bucătărie exterioară și o zonă de relaxare. Tot decorul exterior este gândit în mai multe nuanțe de verde și alb, astfel încât să se confunde ușor cu natura. De asemenea, pe exterior, clădirea este „îmbrăcată” în iederă, iar casa capătă, astfel, un aspect boem.

Proprietatea din Beverly Hills beneficiază de 5 dormitoare, fiecare cu o tematică diferită

Odată făcuți primii pași în interiorul casei, descoperi camere spațioase și luminoase, amenajate în culori neutre. Sufrageria are deschidere către terasa exterioară, dar și spre sala de cinema, amenajată cu mai multe canapele mari și colorate în culori pastelate. Bucătăria este spațioasă, dotată cu electrocasnice de ultimă generație. Însă de departe, cele mai spectaculoase încăperi sunt dormitoarele.

Sunt 5 la număr, fiecare cu o tematică diferită. Dormitorul principal are și o zonă separată de relaxare, un dressing uriaș, precum și o baie privată amenajată integral în marmură.

Locuința vedetei, care este destul de spațioasă, nu este însă suficient de încăpătoare pentru ea, soțul ei și cei 3 copii. Zoe Saldana a decis să o scoată la vânzare la un preț dublu față de cel la care a achiziționat-o, în urmă cu 7 ani.

Vedeta vinde casa cu 16,5 milioane de dolari și își dorește să achiziționeze o proprietate cu o suprafață mai mare, unde familia ei să aibă mai mult spațiu. Zoe și soțul ei, Marco Perego, un fost fotbalist, au împreună 3 copii. Actrița în vârstă de 45 de ani are o avere estimată la 40 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si