"Sperăm că vom găsi o soluţie, cel târziu luni să avem votul în Parlament. Cred că astăzi nu este o victorie a niciunei formaţiuni politice.(...) Vom crea cadrul legislativ în Parlament,(...) luni cel târziu să fie votul în Parlament. Nu mergem mâine (vineri- n.r.) cu o propunere de prim- ministru, am mai făcut propuneri de prim-ministru, nu au fost luate în considerare. Vom vedea mâine, în urma consultărilor ce decizie se ia”, a spus Ciolacu, joi seară, într-o intervenţie telefonică la B1 TV.

Citeste si: Consilier diagnosticat cu noul coronavirus după ce a participat în weekend la o întâlnire cu Trump

Ciolacu spune că PSD va participa la consultările convocate de Klaus Iohannis, fără a face vreo propunere de prim-ministru

Ciolacu spune că PSD va participa la consultările convocate de Klaus Iohannis


Acesta a spus că Ludovic Orban "nu este o soluţie tocmai potrivită”, subliniind că şi acesta, la fel ca Florin Cîţu, şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat.

Citeste si: Cine va fi desemnat noul premier? Surpriză de proporții

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Sportiv renumit infectat cu CORONAVIRUS- VIDEO

"Dar domnul Orban a mai avut o dată capacitatea de a-şi crea o majoritate fără PSD, este posibil să aibă din nou această capacitate”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Citeste si: Medicii ginecologi: “Femeile insarcinate sunt mai vulnerabile la coronavirus”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si