Timp ce un an, în perioada aprilie 2018 – februarie 2019, copila a fost dusă aproape zi de zi pe centura Bistriţei pentru a întreţine relaţii sexuale cu diferiţi indivizi.

Însă ororile nu se opresc aici. Inclusiv bărbatul care o obliga să presteze această muncă o abuza în mod repetat.  „Suspectul a transportat-o în mod repetat pe minoră (aproape zilnic, indiferent de condiţiile meteorologice), pe şoseaua de centură a municipiului Bistriţa, unde a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane de sex masculin, contracust, sumele de bani obţinute fiind însuşite de către suspect.

Totodată, în aceeaşi perioadă, suspectul a întreţinut relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră în vârstă de 12 ani”, se arată în comunicatul de presă remis de DIICOT. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Aventura unui student cu o prostituată de lux s-a transformat într -o noapte de coşmar. Tânărul de 19 ani a fost salvat de părinţi

Azi procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, au efectuat percheziţii domiciliare în Bistriţa-Năsăud la trei suspecţi cercetaţi pentru trafic de minori. Cel mai probabil cei trei vor fi reţinuţi pentru 24 de ore şi arestaţi preventiv.  




Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si