Close sidebar
Close sidebar

Prostituatele din Romania i-au bagat in sperieti pe straini! Trei tinere s-au luat la bataie in plina strada pentru un client. Imagini halucinante

Prostituatele din Romania i-au bagat in sperieti pe straini! Va prezentam scene incredibile, cu niste tinere aproape dezbracate care se lovesc in plina strada cu pumnii si picioarele pentru un client. In loc sa le opreasca, un individ le filmeaza si le instiga sa se bata! Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

E bataie in toata regula pe o strada din palma de mallorca- romanca aproape dezbracata isi loveste colega de breasla cu picioarele, apoi o trage de par si o ameninta.

BATAIE INTRE PROSTITUATE

Romanca parca si-a iesit din minti. Degeaba incearca prietena ei, in tricou rosu, sa o calmeze. Femeia nu vrea sa-i dea drumul rivalei sale.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

In loc sa le desparta, individul care filmeaza- roman si el, mai degraba pune paie pe foc.

CLIENTII, MARUL DISCORDIEI

Cele trei tinere, originare, se pare, din Braila,  ar fi prostituate in Spania si s-ar fi luat la cearta din cauza unor barbati. Nervoasa, probabil, ca i-a fost suflat clientul, romanca si-a marcat teritoriul cu pumnii si picioarele.

Nu este prima oara cand romancele care practica cea mai veche meserie din lume ii baga in sperieti pe straini. In urma cu 3 luni, angajatele unui bordel din Spania au iesit din camere, goale pusca, si i-au lovit pe clienti cu scaunele din bar.

Totul ar fi pornit de la un barbat care le-ar fi jignit. Presa din Spania scria ca tinerele care au sarit la bataie sunt tot romance.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI