Sfârșit tragic pentru Proteo, un câine salvator care făcea parte din echipa de intervenție mexicană. Patrupedul a murit prins sub dărâmături în timp ce încerca să salveze o persoană. Proteo a însoțit echipele de intervenție mexicane prezente în Turcia după cutremurele devastatoare. În memoria lui a fost organizată o ceremonie, iar pompierii și toți cei care l-au cunoscut pe Proteo i-au adus un ultim omagiu.

Citește și: Mai multe rude ale actorului Erkan Petekkaya sunt prinse sub dărâmăturile din Turcia. Acesta este devastat de durere

"Echipa de salvatori din El Salvador, cu sprijinul colegilor turci, tocmai a reușit salvarea a doi supraviețuitori, o femeie şi un copil, după mai bine de 150 de ore petrecute sub dărâmături.", a transmis președintele din El Salvador, Nayib Bukele. 

Mai multe rude ale actorului Erkan Petekkaya sunt prinse sub dărâmăturile din Turcia. Acesta este devastat de durere

Actorul Erkan Petekkaya și soția lui au avut parte de vești triste atunci când au aflat că rudele lor sunt  prinse sub dărâmături.
Erkan Petekkaya, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia și are în spate trei decenii de activitate în zona actoricească. Bărbatul a cucerit cu numeroase roluri avute.

Citește și:  Actorii din Turcia, reacție după cutremurul devastator. Mulți și-au pierdut casele sau își plâng persoanele dragi decedate

Actorul a devenit cunoacut în serialul „Trădarea”

În 2010 a reușit să intre și la inimile românilor, devenit cunoscut pentru serialul „Trădarea”, apoi a revenit pe micile ecrane în 2015, în producția Dila.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chiar dacă ei locuiesc de mulți ani în Istanbul, mai multe rude de ale lor sunt stabilite în zone în care cutremurele și-au spus cuvântul, chiar în urmă cu câteva zile, și au fost grav afectate.

Citește și:  VIDEO- EXCLUSIV- Noi informații legate de cutremurul devastator din Turcia. Corespondenții Știrile Kanal D, în zonele afectate: ”Pe străzi, sunt imagini apocaliptice”

„Rudele apropiate ale soției mele, Didem Petekkaya, sunt sub dărâmături. Nu le putem contacta! Vă rugăm să ne ajutați! Fie ca Allah să ne ajute pe noi toți!”, a scris Erkan Petekkaya pe Instagram. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: UPDATE: Cutremur Turcia: bilanțul morților a ajuns la peste 36.000. Salvatorii continuă misiunea din Turcia

De-a lungul zilei de 10 februarie, actorul și soția lui au primit un mesaj din partea lui Didem Petekkaya. „Nu, Doamne ajută-i pe toți!”, a spus Didem într-o postare pe contul ei de Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si