„In ultimii ani, piata serviciilor destinate populatiei, este intr-o permanenta schimbare ca urmare a dezvoltarii tehnicii si tehnologiilor moderne, fiind in crestere utilizarea programelor de software, a aplicatiilor web sau a aplicatiilor mobile, in scopul satisfacerii nevoilor zilnice, este necesar ca si piata serviciilor de taxi sa fie adaptata noilor cerinte.

Insa, prevederile actuale privind activitatea de dispecerat taxi permit prestarea in fapt, a acestei activitati fara autorizatiile prevazute de lege, fiind dezvoltate aplicatiile taxi, care functioneaza intocmai ca niste dispecerate taxi. Datorita acestor aplicatii taxi, concurenta pe aceasta piata este denaturata prin comercializarea acestor aplicatii taxi, fara acordul transportatorilor autorizati de taxi si/sau a dispeceratelor de taxi", se arata in nota de fundamentare a proiectului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si