Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Omul a recurs la acest gest extrem in tentativa de a-i impiedica pe reprezentantii primariei sa nu actioneze cu buldozerele.

El spune ca nu a fost anuntat de aceasta decizie si sustine ca el are acte pe toata proprietatea si considera decizia Primariei ca fiind abuziva. "I-a fost reziliat un contract de inchiriere sau de folosinta pentru ca nu si-a respectat clauzele contractuale. A depus o cerere catre Consiliul Local si i s-a spus ca aceasta va fi analizata. Intr-un an de zile el trebuia sa obtina autorizatia de construire si n-a facut-o", a spus primarul din Eforie.

De partea cealalta, avocatul patronului spune ca primaria a lucrat abuziv. "I s-a anulat acel contract de inchiriere fara un preaviz, fara notificare de incalcare a contractului, fara absolut nimic", a spus avocatul patronului, informeaza cei de la Romania TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si