Protestatarii au pus în scenă o reprezentaţie care îi avea ca protagoniști pe Florin Cîţu, Marcel Ciolacu şi Klaus Iohannis. Cei ce au interpretat aceste roluri purtau măști cu fețele politicienilor. Mesajul transmis de protestatari a fost „lupta pentru ciolan din ultimele luni”, conform paginii de Facebook a Declic.

Protest în fața Parlamentului. Protestatarii au adus un ciolan și purtau măști cu politicienilor: „Parlamentari, nu giraţi lupta pe ciolan: nu votaţi premier PNL-PSD-UDMR!”

Citeste si: Ce atribuții va avea Ministerul Familiei condus de Gabriela Firea. Ce rol are acest minister în alte țări europene

Oamenii au venit cu ciolanul la protest

De asemenea, protestatarii le-au transmis parlamentarilor un mesaj: „Parlamentari, nu giraţi lupta pe ciolan: nu votaţi premier PNL-PSD-UDMR!”. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Protest în fața Parlamentului. Protestatarii au adus un ciolan și purtau măști cu politicienilor: „Parlamentari, nu giraţi lupta pe ciolan: nu votaţi premier PNL-PSD-UDMR!”

Citeste si: Cine sunt miniștrii din Guvernul Ciucă care au primit aviz favorabil la audierile din Parlament

„Noi considerăm că votul pe care-l va da Parlamentul astăzi are strânsă legătură cu respectul pentru votul cetăţenilor. Dacă parlamentarii vor vota astăzi un premier PNL-PSD-UDMR, este ca şi cum ar călca în picioare votul pe care noi, cetăţenii, l-am dat la alegerile parlamentare”, a declarat reprezentantul organizației Declic, Denisa Soare, la protestul organizat miercuri în fața Palatului Parlamentului.

Citeste si: Nicolae Ciucă a depus în Parlament programul de guvernare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si