Protest în fața Spitalului Orășenesc Cugir pentru a-l susține pe medicul urolog Eugen Brîndaș, care a anunțat joi că își va da demisia.

„Cu mult respect vă anunț că începând cu data de 6 martie 2023 îmi voi da demisia de la Spitalul Or. Cugir. M-am săturat să fiu în bătaia puștii fără motiv, mai ales colegilor pe care i-am ajutat și i-am adus la Spitalul din Cugir, în special Dr.

Sumant( ortoped).

Citește și: VIDEO- Proteste în Atena după tragedia feroviară. Localnicii s-au luat la bătaie cu polițiștii

Caracterul lui a mers până acolo încât a reușit să convingă doi pacienți și să ii aducă martori mincinoși (că eu i-aș fi înjurat) la Comisia de disciplină a spitalului. Știți foarte bine că de patru ani jumate de când am venit aici am ajutat pe toată lumea și am făcut și din imposibil posibil.

Protest în fața Spitalului Orășenesc Cugir, în urma unui scandal dintre doi medici

Protest în fața Spitalului Orășenesc Cugir, în urma unui scandal dintre doi medici

[Sursa foto: alba24.ro]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Refuz să mai coordonez CPU, refuz să îmi mai asum cazurile pe care el refuză să le vadă, pacienți în stare gravă, pacienți care puteau fi rezolvați aici și pentru care m-am milogit de multe ori în multe centre să fie luați să fie rezolvați pentru că

am vrut să îmi fac datoria că și om în primul rând”, a afirmat medicul Brîndaș.

Citește și: Scene incredibile la Tribunalul București. Polițiștul Viorel Șeicaru l-a agresat pe tatăl uneia dintre victime

Medicul a menționat că este în conflict cu un coleg încă din 2021, iar managerul spitalului a declarat că sunt în derulare două cercetări disciplinare.

Proteste în Atena după tragedia feroviară. Localnicii s-au luat la bătaie cu polițiștii

Grecii au ieșit să protesteze după tragedia feroviară petrecută în noaptea de marți spre miercuri.

Un român este căutat în tragedia din Grecia. Autoritățile elene îl caută folosindu-se de toate pistele posibile, în timp ce famila tanarului face un apel disperat. 

Citește și: Copiii de grădiniță din Rusia defilează și aruncă grenade de hârtie în poze cu tancuri cu ocazia Zilei Apărătorului Patriei

Mătușa bărbatului îl caută și susține că se afla în trenul de pasageri care s-a lovit cu un marfar.

"Era în vagonul restaurant bea o bere, la ora 11, și la 11:20 s-a întâmplat nenorocirea. Deci, nu știu, sper din tot sufletul să fiu plecat din vagonul ăla.Dar din câte am înțeles, autoritățile au cerut niște lucruri personale de-ale băiatului ca să poată să ia ADN-ul", a declarat aceasta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si