Presedintele Sindicatului ”Muntele”, Darius Campeanu, a declarat joi, pentru News.ro, ca minerii din schimbul al doilea de la Mina Vulcan au declansat un conflict de munca refuzand sa intre în tura pe motiv ca anumite prevederi din Contractul Colectiv de Munca nu au fost respectate.

”Schimbul al doilea de la Mina Vulcan a refuzat sa intre în subteran pentru ca nu sunt respectate anumite lucruri din Contractul Colectiv de Munca si anume acordarea tichetelor de masa si a primei de Craciun.

S-au solidarizat si minerii de la Lonea. E o problema deosebita la noi ca am fost în insolventa, apoi am fost scosi, iar asta a permis creditorilor sa puna popriri pe conturi. Salariile s-au dat azi (joi n.r.), iar luni avem termen la judecatorie sa vedem daca intram sau nu în insolventa”, a declarat Campeanu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, minerii de la Mina Vulcan si Mina Lonea au încheiat protestul, dupa ce si-au primit salariile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si