În memoria tinerilor uciși de Vlad Pascu, în accidentul tragic de la 2 Mai, în Piața Victoriei se va organiza un protest. Familiile și prietenii victimelor critică felul în care decurge procesul în această situație. 

Când va avea loc protestul?

Protestul la care sute de persoane și-au anunțat participarea este programat sâmbătă, de la ora 19: 00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, potrivit Antena3.ro

Citește și: Vlad Pascu, autorul accidentului tragic de la 2 Mai, cercetat disciplinar, după ce a acordat primul interviu telefonic direct din închisoare. Ce ar risca acum

Vlad Pascu și cei doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai

Vlad Pascu și cei doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai

[Sursa foto: Facebook-Vlad Pascu/Sebastian Olariu/Roberta Dragomir]

"Statul român ne-a mai demonstrat încă o dată cât de multe minusuri există și de ce noi trebuie să ne spunem cuvântul!

Pe 4 aprilie, s-a declarat “prima victorie” pentru Vlad Pascu, ceea ce ne demonstrează ce primează în stat și cât de interpretabile sunt legile.

Pentru faptele comise (condus sub influența substanțelor, lipsa actelor, ucidere, vătămare corporală, fuga de la locul faptei), avocații lui Vlad Pascu dau vina pe victime, spunând că acestea au circulat neregulamentar.

Statul trebuie să ne ofere siguranță pe străzi, cum aceasta nu există, facem apel la toți cetățenii să fie alături de noi pentru a ne spune cuvântul și pentru a le face dreptate lui Sebi și Robertei.

Justiția nu este de partea noastră, ci pledează pentru apărarea vinovatului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Justiția nu a luat fiecare aspect important în considerare, ci a ales să pună întrebări ce nu își au locul într-o sală de judecată. În urma accidentului ce a soldat cu victime, judecătoarea se întreaba dacă una dintre victime este în sală.

Noi, dar și cei pentru a căror dreptate luptăm, nu merită asta" , este mesajul organizatorilor.

Mesajul sfâșietor transmis de tatăl lui Sebi, tânărul care și-a pierdut viața în tragedia de la 2 Mai

În cadrul unui podcast, Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, în tragedia de la 2 Mai, a făcut declarații sfâșietoare.

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de tatăl lui Sebi, tânărul care și-a pierdut viața în tragedia de la 2 Mai. ,,Fiecare își urlă amarul, nu vrem să ne vadă celălalt, fiecare în colțul lui''

Vlad Pascu și tatăl său, Mihai Pascu

Vlad Pascu și tatăl său, Mihai Pascu

[Sursa foto: Facebook-Vlad Pascu/Inquam-Octav Ganea]

,,Pe drogatul criminal l-au schimbat banii, iar de vină sunt doar părinții săi".

Acesta a adăugat că nimic nu mai este ca înainte.

"În casă intru foarte rar, doar dormim. Casa noastră nu mai este cum era înainte. Este un cavou. Fix când eram cea mai fericită familia a venit un drogat și ne-a luat persoană care ne apropia și care ne făcea să radem".

Acesta a rămas fără speranțe și spune că nu mai are încredere în justiția din țara noastră.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

"Nu mai avem încredere în sistemul nostru judiciar", a spus bărbatul.

Valentin Olariu a vorbit și despre primele declarații făcute de Vlad Pascu, direct din închisoare:

"Sigur, sigur avocații îl învață. Avocații vor să-l scoată că Vlad Pascu nu este cel ce spune presă.

Închizându-l pe Pascu cât mai mult timp, să-și petreacă în pușcărie și să-și dea seama de ce a făcut. Banii l-au schimbat pe Pascu iar cea mai mare vină o au părinții". 

Valentin Olariu: ,,Legătura dintre mama-fiu e puternică''

Acesta a adăugat că legătura dintre mama sa și Sebi este foarte puternică, seara mergând la el în cameră și vorbind cu el.

Cu ochii înlăcrimați, bărbatul spune că fiica sa face terapie, iar soția ia pastile pentru somn. 

"Acum luptăm doar pentru Selena. Face de 2 ori psiholog pe săptămană. În primele zile după accident nu se puteau înțelege cu ea, voia să meargă după Sebi.

Legătura dintre mama-fiu e puternică, seară merge la el în camera și vorbește cu el. O văd când coboară pe scări cu ochii umflați de plâns, nu poate să doarmă, este pe pastile acum".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si