Si in mai multe orase din tara se protesteaza, oamenii avand fluiere, steaguri si vuvuzele.

Cateva sute de persoane s-au strans, miercuri, in Piata Victoriei si protesteaza fata de adoptarea Codului Penal.

Oamenii au steaguri, fluiere si vuvuzele si cer si altora sa iasa in strada, la ora 20.00,

cu masini, motociclete si alte vehicule.

”Iesiti din casa ca intrati in sclavie”, spun protestatarii. Acestia scandeaza ”PSD, ciuma rosie”, ”Demisia”, ”Nu cedam” si ”Coruptiua ucide”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai multi jandarmi sunt in piata si le-au cerut protestatarilor sa se manifeste pasnic si sa nu blocheze strazile din zona.

Si in alte orase din tara sunt anuntate proteste.

La Sibiu, comunitatea ”Va vedem” a organizat o prezentare a modificarilor la Codul Penal, astfel incat toata lumea sa inteleaga care sunt efectele intrarii in vigoare a acestor modificari.

La Brasov, protestatarii au blocat pentru un sfert de ora o trecere de pietoni din centrul orasului.

Modificarile la Codul penal au fost adoptate miercuri de Camera Deputatilor, cu 167 de voturi "pentru", in conditiile in care erau necesare 165. Legea va fi spusa controlului de constitutionalitate si apoi va fi trimisa presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si