Mai multe echipaje de politie, ambulanta si pompieri au intervenit, marti, la Cinematograful ”Victoria” din Barlad, pentru salvarea unui barbat care ameninta ca se arunca de pe cladirea pe care se urcase, pe scara de incendiu, informeaza News.ro.

Barladeanul a strigat catre zecile de oameni adunati in zona ca este victima unor abuzuri din partea politistilor din municipiu, care il ancheteaza intr-un dosar de furt. Barbatul de 59 de ani a solicitat sa vina seful Politiei Municipale Barlad, Vasile Chelaru, pentru a discuta cu acesta despre cauza in care este cercetat si un nepot de-al sau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Dupa aproximativ 30 de minute de negocieri, barbatul a fost convins sa coboare pe scara de incendiu, fiind ajutat de ctre un pompier. Ulterior, persoana a fost transportat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului de Urgent Barlad pentru acordarea de asistent medical de specialitate”, a declarat, marti, pentru News.ro responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Potrivit sursei citate, brbatul de 59 de ani este cercetat de politistii barldeni in mai multe dosare de furt.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si