Protestatarii s-au adunat, vineri seara, în Piaţa Mare din Sibiu şi, în jurul orei 19.00 au plecat în marş pe străzile Sibiului, scrie Mediafax. 

Aceştia au steaguri tricolore, vuvuzele şi pancarte pe care au scris „Ne e ruşine cu Guvernul Dăncilă”, „Noi nu suntem o naţiune de hoţi”, „Să vă fie frică, Ardealul se ridică”.

În drumul lor, protestatarii s-au oprit în faţa sediului unde funcţionează Judecătoria, Tribunalul şi Parchetele din Sibiu şi au scandat „Cinste lor, magistraţilor”, „Justiţie, nu corupţie”, „Nu cedaţi, magistraţi”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, oamenii au scandat „Hai români, hai cu toţi, să scăpăm ţara de hoţi”, „PSD, ciuma roşie” sau „Dragnea, nu uita, România nu te vrea”.

La protest participă şi preşedintele USR, Dan Barna, precum şi unul dintre candidaţii USR la alegerile europarlamentare, sibianul Nicu Ştefănuţă.

Oamenii spun că au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului şi a intenţiei ministrului Tudorel Toader de a emite o ordonanţă de urgenţă care ar permite repunerea în termen a celor condamnaţi de complete de 5 judecători nelegal constituite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si