Protest şi tensiunea majoră într-un liceu din Constanţa după ce o profesoară de biologie a refuzat să încheie mediile elevilor din clasele a IX-a și a X-a., scrie Antena 3 CNN.

Urmează ca împotriva profesoarei să se ia o măsură

Elevii stau în clase sau pe holuri și așteaptă cu sufletul la gură ca profesoara să să se decidă și să le încheie mediile.

Se pare că nu este pentru prima oară când face acest lucru. A mai predat și la un alt liceu din Constanța și acolo ar fi abordat aceeași atitudine la un moment dat.

Citește și: "M-am uns cu sângele colegilor". Povestea incredibilă a studentului care a scăpat de măcelul de la căminul din Uganda

Cert este că, din păcate, situația elevilor nu poate fi rezolvată decât de ea, pentru că este titular pe catedră și conform legii, doar ea poate încheia mediile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Directoarea liceului s-a deplasat deja la Inspectoratul Școlar Județean și i-a adus la cunoscut această situație șefului ISJ Constanța.

Directoarea liceului s-a deplasat deja la Inspectoratul Școlar Județean și i-a adus la cunoscut această situație șefului ISJ Constanța.

[Sursa foto: Captură ecran Antena 3 CNN]

Directoarea liceului s-a deplasat deja la Inspectoratul Școlar Județean și i-a adus la cunoscut această situație șefului ISJ Constanța. Urmează ca împotriva profesoarei să se ia, evident, o măsură disciplinară, dar mai important decât acest lucru în momentul de față este ca ea să vină și să încheie mediile.

Cadrul didactic este acuzat și că are o atitudine nepotrivită față de de elevi. Se pare că și în timpul anului, pe parcursul orelor, i-a jignit, a țipat la ei și a refuzat de foarte multe ori să treacă notele în catalog, fie că vorbim de catalogul online, fie că vorbim de catalogul

fizic. Obișnuia să treacă notele mai degrabă într-un caiet al dânsei decât în catalog, așa cum ar fi trebuit.

Citește și: Barem Matematică Evaluare Națională 2023. Cu cât va fi punctat fiecare subiect. Modele

Luna trecută, un elev de clasa a 12-a din Baia-Mare l-a acuzat pe unul dintre profesori că îl jigneşte frecvent. Băiatul mărturisește că îi este frică până să mai participe la orele dascălului, însă conducerea Seminarului susţine că elevul exagerează. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”A spus că lucrarea este anulată şi să o dau din nou la altă oră a dânsului. A început să urle foarte foarte puternic, m-a intimidat, m-a speriat. Credeam că va exercita acte de violenţă. Am început tot să tremur”, a spus Andrei Robaș pentru Observator. Mama băiatului a depus mai multe plângeri, atât la Parchet, cât și la Inspectoratul școlar, dar și la Seminarul Teologic. 

Potrivit ultimelor statistici, numărul cazurilor de bullying a crescut alarmant în școlile din România. Peste 10.000 de elevi au fost victime ale acestui fenomen în ultimul an, însă, în realitate, numărul ar fi mult mai mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si