Close sidebar
Close sidebar

Protestatar la 100 de ani. Filosoful Mihai Sora a participat la manifestul din Piata Universitatii: "Nu poti sa faci legi pentru tine, pentru a-ti salva propriile interese"

Filosoful Mihai Sora a postat pe pagina lui de Facebook un videoclip realizat in timpul protestelor de duminica seara, din Piata Universitatii din Capitala. La cei 100 de ani, folosoful nu s-a dat in laturi si a iesit in strada pentru a protesta impotriva legii amnistiei si gratierii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Democratia este autoguvernare prin intermediul unor delegati alesi, care reprezinta interesele societatii si care stau sub supravegherea societatii. Nu poti sa faci legi pentru tine, pentru a-ti salva propriile interese! Traim in Cetate, in aceeasi Cetate in care traiesc si cei care ne guverneaza. Si care ne guverneaza pentru ca i-am ales NOI ca sa ne guverneze, in limitele mandatului pe care NOI li l-am acordat. Nu sunt propulsati acolo pe un post in care pot sa decida de capul lor. Sunt limitele intre care pot sa fie luate deciziile. Nu sub, nu deasupra: in i n t e r i o r u l acestor limite!

M-am bucurat sa vad aseara tineri si copii. Scoala civismului incepe de la varstele mici. Educati-va copiii, oameni buni, pentru ca lor le apartine viitorul. Acolo unde este nevoie, educati-va bunicii: ascultati-i si invatati-i sa va asculte. Nu va fi simplu, dar este primul pas pentru ca sa putem trai omeneste, respectandu-ne unii pe ceilalti.

Si eliberand aceasta tara de jefuitorii ei ”, a scris acesta apoi pe pagina de Facebook.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI