Angi Serban, una dintre persoanele ridicate de jandarmi, a povestit, intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, versiunea ei asupra evenimentelor de sambata.

„La mai bine de o ora dupa incident, aproximativ 20 de jandarmi veneau alergand catre Piata. Am coborat de pe balize si ne-am indreptat catre locul pe unde au intrat primii 3.

Citeste si:
Dupa 20 de ani, un barbat a aflat secretul teribil al vecinilor sai. A deschis usa casei si a incremenit!

A venit dialogul (care numai dialog nu a facut) sa-i comunice lui Sandy ca il invita la sectie si ca daca nu accepta invitatia il vor lua impotriva vointei lui. Moment in care oamenii au incercat sa le explice ca s-a aparat. Le-au prezentat imagini, marturii, au cerut sa li se explice de ce nu au intervenit de la bun inceput..

Nu a contat. Am fost inconjurati de catre cei de la interventii care ne-au impins, tras, lovit, ne-au sucit mainile.. Ne-au strans atat de tare incat nu mai puteam respira. Am inceput sa strigam de durere pentru ca ne contorsionau mainile, dar nu le-a pasat, aveau ordin sa il extraga cu tot cu noi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Unul dintre jandarmi mi s-a adresat cu: "pleaca fa de aici!" Am inteles ca se aude pe una dintre filmari, nu am avut timp sa le urmaresc. Forta aplicata de catre Jandarmerie a fost total nejustificata. Ori asta li se ordona, ori este exces de zel. In ambele situatii este foarte grav.

Stiti cum a raspuns Jandarmeria? Au tras de foile gardului care erau langa balize, i-au inchis ca pe animale si au lovit cu bocancii in gard. I-am vazut striviti de balize, iar pe unii cazuti din picioare.. Am crezut ca mi se face rau.[...]

Individul de la Jandarmerie care ma tine de mana stanga in fotografie, a vrut sa ma opreasca si l-am impins cu mana dreapta. A considerat ca l-am lovit si a inceput sa traga de mine ca de un infractor. Nu stiu exact cati au venit, dar le-am simtit forta. M-au tras, m-au impins, m-au strans de gat cu esarfa, m-au tras de par si, desi m-am opus si le-am cerut sa fiu legitimata, m-au luat pe sus si m-au bagat in duba.

Punctez: i-am spus de trei ori ca ma sugruma cu esarfa pana m-a eliberat. Cred ca nu m-a crezut pe cuvant, dar imaginile vorbesc.
indubati (cum spunem noi) am fost eu si Alex, baiatul din poza a doua, care nu a facut altceva decat sa incerce sa ma salveze cand a vazut cum se comportau. Pe Sandy l-au luat separat.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ne-au tinut in duba vreo 15 minute si au incercat sa ne ia la misto. Mi-au adus o femeie jandarm dupa ce a insistat Alex ca nu respecta procedura. Am mers la Sectia 1, unde am fost insotiti de un avocat care mai vine pe la proteste si care ne va ajuta sa contestam in instanta procesele verbale. in Sectia 1 era frig bocna, iar noi uzi pana la piele. Ne-au tinut doua ore si ceva sa completeze 3 pv-uri. Toti primeau indicatii prin telefon despre ce ar trebui sa apara in pv. Am fost perchezitionati, iar asupra noastra nu au fost gasite obiecte, substante, sau alte materiale periculoase.” 

Mesajul integral al tinerei AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si