Close sidebar
Close sidebar

Proteste astazi in toata tara

Functionarii publici ies, la aceasta ora, in strada, pe motiv ca in 2016 nu li s-au marit salariile.


DISTRIBUIE
acest articol

Protestatarii se vor strange in fata sediului ANPC din Bucuresti si vor purta banderole albe pe brat, scrie Digi24.Politistii locali afiliati sindicatului Prolex vor protesta si ei azi.

Oamenii sunt nemultumiti de legea pensiilor. Iar membrii Sindicatului Sanitas vor picheta sediul Ministerului Sanatatii in semn de solidaritate cu sindicalistii care vor negocia Contractul Colectiv de Munca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dragos Pislaru, ministrul Muncii: Am avut o intalnire cu Sebastian Oprescu care reprezinta unul din aceste sindicate si i-as ruga sa se uite pe ceea ce o sa propunem peste cateva zile legat de legea salarizarii.

Vor vedea ca au motive sa creada ca propunerea pe care o va face Guvernul e si fezabila si mult mai rezonabila in ce inseamna predicitibilitatea, ca sa stie lumea cum le evolueaza salariile in urmatorii ani si pot sa spun ca macar pe ultima suta de metri pot sa vada ca ce am facut in aceste luni a fost pentru ei si nimic altceva decat o normalitate in colaborarea guvernului cu reprezentantii sectorului public.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI