Peste 200 de persoana au participat la Iasi la protestul organizat de Partidul National Liberal pentru a face public continutul motiunii de cenzura "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma".

"Trebuie sa inceteze bataia de joc la adresa romanilor, toate au o limita, nu se poate sa bagi mana in buzunarele oamenilor, prin pilonul doi de pensii, prin modul in care se iau din venituri prin modificarea legii de salarizare, PNL da astazi un semnal"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa ce s-au intalnit la sediul PNL Iasi, cei 200 de protestatari, membri ai partidului, dar si simpatizanti au pornit in mars pe o distanta de un kilometru de la sediu pana la prefectura, unde au citit public continutul motiunii.

Inarmati cu pancarte, fluiere si vuvuzele, Liberalii au marsaluit si scandat impotriva partidului de guvernamant.
 

"Salariile sunt foarte mici, s-a scumpit motorina, benzina, nu se poate asa ceva sa traim intr-o tara europeana si sa luam un salariu de mizerie.

Statul nu ne da nimic, muncim pentru ei."

Marsul s-a incheiat in fata prefecturii din Constanta acolo unde liberalii au citit textul motiunii de cenzura.
 
Aproape 1000 de protestatari PNL si sustinatori ai partidului au participat aseara, la Galati, la mitingul de sustinere a motiunii de cenzura contra guvernului Tudose.
 
"Ceea ce a facut Guvernul Dragnea este o mare mizerie si este inacceptabil sa faci niste promisiuni in campania electorala pe care apoi sa nu le onorezi."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si