Close sidebar
Close sidebar

Proteste in mai multe orase din tara. Sustinatorii PNL au iesit in strada dupa ce s-a citit motiunea de cenzura in Parlament

Dupa ce si-au citit ieri motiunea de cenzura in Parlament, liberalii si-au scos sustinatorii in strada. Manifestatii de mai mica sau mai mare amploare au avut loc in mai multe orase din tara.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 200 de persoana au participat la Iasi la protestul organizat de Partidul National Liberal pentru a face public continutul motiunii de cenzura "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma".

"Trebuie sa inceteze bataia de joc la adresa romanilor, toate au o limita, nu se poate sa bagi mana in buzunarele oamenilor, prin pilonul doi de pensii, prin modul in care se iau din venituri prin modificarea legii de salarizare, PNL da astazi un semnal"

Dupa ce s-au intalnit la sediul PNL Iasi, cei 200 de protestatari, membri ai partidului, dar si simpatizanti au pornit in mars pe o distanta de un kilometru de la sediu pana la prefectura, unde au citit public continutul motiunii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Inarmati cu pancarte, fluiere si vuvuzele, Liberalii au marsaluit si scandat impotriva partidului de guvernamant.
 

"Salariile sunt foarte mici, s-a scumpit motorina, benzina, nu se poate asa ceva sa traim intr-o tara europeana si sa luam un salariu de mizerie.

Statul nu ne da nimic, muncim pentru ei."

Marsul s-a incheiat in fata prefecturii din Constanta acolo unde liberalii au citit textul motiunii de cenzura.
 
Aproape 1000 de protestatari PNL si sustinatori ai partidului au participat aseara, la Galati, la mitingul de sustinere a motiunii de cenzura contra guvernului Tudose.
 
"Ceea ce a facut Guvernul Dragnea este o mare mizerie si este inacceptabil sa faci niste promisiuni in campania electorala pe care apoi sa nu le onorezi."

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI