UPDATE: Femeia împuşcată mortal în incinta Capitoliului miercuri, când susţinătorii preşedintelui Donald Trump au pătruns în clădire, era din zona San Diego şi veteran al US Air Force.  

Proteste în SUA: Femeia împuşcată în timpul incidentelor de la Capitoliu a murit
Proteste în SUA: Femeia împuşcată în timpul incidentelor de la Capitoliu a murit

Potrivit unui post local, femeia se numea Ashli Babbit şi a activat în US Air Force, ca  oficial de securitate de rang înalt, conform afirmaţiilor soţului ei.

Femeia era susţinătoare înflăcărată a lui Donald Trump şi era considerată un mare patriot de către toţi cei care o cunoşteau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliţia a confirmat în urmă cu câteva ore că o persoană a fost împuşcată în interiorul clădirii Capitoliului, însă oficialii nu au cunoştinţă despre circumstanţele în care a avut loc acest incident.

Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane, între care şi un poliţist, au fost rănite şi transportate la spital.

Citeste si: Joe Biden, despre incidentele de la Capitoliu: Acesta nu este un protest, este o revoltă

Autorităţile nu au identificat femeia care a murit.

Protestele convocate de preşedintele în exerciţiu Donald Trump miercuri, în faţa Capitoliului, unde Congresul urma să certifice voturile electorilor în alegerile prezidenţiale şi, cu acestea, victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale, au devenit violente la scurt timp.

Citeste si: Apelul lui Donald Trump pe Twitter: "Fără violenţă!"

Sute de manifestanţi, susţinători ai lui Trump, au pătruns în Capitoliu şi mai multe clădiri din complex au fost evacuate.

În confruntările cu poliţia au rezultat mai mulţi răniţi şi câteva zeci de persoane au fost reţinute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si