Contractele din prezent expiră în această lună, urmând ca din 2023 să intre în vigoare noile tarife.

Acest lucru i-a determinat pe piețarii din Timișoara să iasă în stradă. Afectați sunt și comercianții din piața de gros, dar și micii producători din restul piețelor din oraș.

Chiriile sunt în continuă creștere

Comercianții se plâng de faptul că, deși instituția nu a adus niciun beneficiu piețelor din oraș, chiriile sunt în continuă creștere. 

Citește și: O bandă de hoți români a fost prinsă de polițiștii din Italia. Șase persoane au fost trimise în judecată

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În momentul de față, comercianții pot opta pentru trei variante pentru a vine pe piață. Fie plătesc o taxă zilnică de 25 de lei, fie își rezervă lunar o masă, pentru care plătesc aproximativ 300 de lei. Ultima opțiune ar fi un abonament lunar în valoare de 550 de lei, care este valabil pentru fiecare zi.

La piața de gros, pentru o boxă, comercianții plătesc în momentul de față 140 de lei pe metrul pătrat.

Pentru o boxă din piața de gros, după majorări, un comerciant ar trebui să achite suma de aproximativ 300 de lei pe metru pătrat, fiind de asemenea nevoiți să plătească și pentru rampa de acces.

Citește și: Românii ar putea plăti o nouă taxă de Sănătate, chiar dacă sunt asigurați. Pacienții care aleg să fie tratați de un anumit medic vor fi nevoiți să plătească pentru acest serviciu

După cele mai recente modificări, taxa zilnică urmează să crească la 30 de lei, iar abonamentele lunare la 670 de lei, urmând ca rezervările să fie scoase. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si