Aproximativ douăzeci de șoferi au participat la un protest pe Drumul Județean 662, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la starea drumului.

Protestul a avut loc duminică, pe drumul care face legătura dintre Brănești-Aninoasa-Hurezani-Vladimir.
„Ne rupem mașinile pe acest drum și să ne cheltuim bani în service pe reparații. Data viitoare vom fi atât de mulți încât vom bloca drumul.

Citește și: Protest în plină desfășurare la Primăria Sinaia. Care este motivul protestatarilor

Autoritățile trebuie să facă ceva cu acest drum. Am terminat bucși. Am făcut praf jantele. Bieletele și bucșele le-am schimbat de mai multe ori“, a precizat Ionuț Ilina, unul dintre protestatari.

Drumul a început să fie plombat de firma care îl are în întreținere, dar după ce protestul a fost anunțat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Proteste violente în Franța după ce Guvernul a decis mărirea vârstei de pensionare

Protest în plină desfășurare la Primăria Sinaia. Care este motivul protestatarilor

În Sinaia se află în plină desfășurare un protest. Mai multe organizații solicită să nu se construiască o parcare de tip ,,park and ride'', pe Aleea Caraiman. La Primăria Sinaia  are loc un protest. Manifestanții solicită salvarea Aleii Caraiman, care este o filă de poveste, potrivit acestora.

Citește și: VIDEO- Grevă națională în aeroporturi în Italia. Atenționare de călătorie din partea MAE

Protestatarii cer regândirea proiectului. Aceștia spun că parcările pot fi făcute chiar și în alte zone. Oamenii revoltați au luat bannere, pe care se putea citi, Primarul Oprea ne distruge istoria''     sau   ,,  Nu treceţi cu buldozerul peste Aleea Caraiman.''

,,Primarul Vlad Oprea, lipsit de orice urmă de viziune şi abandonând orice scrupule pentru a urma interese obscure, urmăreşte să o distrugă împreună cu dealul dintre Gara Sinaia şi Hotel Caraiman şi forţează construcţia unei parcări monstruoase, care va mutila părţi istorice ale oraşului şi-i va răpi din moştenirea sa preţioasă”, au transmis, miercuri seară, organizatorii acțiunii de protest.

Citește și:  ”Slujitoare” la proteste în Israel

„Nu-i niciun secret că e nevoie de infrastructură rutieră pe Valea Prahovei, dar la fel de clar este că soluţia Primăriei Sinaia este dintre cele mai proaste'', au declarat protestatarii.

Citește și: VIDEO- Autoritatea de Supraveghere Financiară a retras autorizația de funcționare a Euroins România! ASF confirmă starea de insolvență a societății

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si