Autorităţile albaneze au folosit gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a împiedica protestatarii să între în clădirea Parlamentului, scrie Mediafax. 

Cel puţin 15 persoane au fost rănite în altercaţiile dintre protestari şi jandarmi, au anunţat reprezentanţii Partidului Democrat (centru-dreapta), organizatorii protestului. Ministerul de Interne din Albania a anunţat prin intermediul unui comunicat că cinci jandarmi au fost răniţi în cadrul protestului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Manifestanţii cer demisia prim-ministrului Edi Rama, liderul Guvernului socialist, şi organizarea de alegeri anticipate. Protestele din Albania sunt în desfăşurare de două luni.

Protestatarii nu au reuşit să intre în clădirea Parlamentului, dar au aruncat cu sticle incendiate, petarde şi bombe fumigene în autorităţi. De asemenea, un grup de protestatari este investigat pentru incendierea unei maşini.

sursa foto: Corriere 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si