Close sidebar
Close sidebar

Proteste violente în Albania faţă de regimul prim-ministrului Edi Rama

Cel puţin 15 persoane au fost rănite sâmbătă seara în Tirana, capitala Albaniei, în timpul unui protest organizat faţă de regimul prim-ministrului Edi Rama, la care au participat mii de persoane, relatează publicaţia Deutsche Welle.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autorităţile albaneze au folosit gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a împiedica protestatarii să între în clădirea Parlamentului, scrie Mediafax. 

Cel puţin 15 persoane au fost rănite în altercaţiile dintre protestari şi jandarmi, au anunţat reprezentanţii Partidului Democrat (centru-dreapta), organizatorii protestului. Ministerul de Interne din Albania a anunţat prin intermediul unui comunicat că cinci jandarmi au fost răniţi în cadrul protestului.

Citeste si: Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!"| Video- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Manifestanţii cer demisia prim-ministrului Edi Rama, liderul Guvernului socialist, şi organizarea de alegeri anticipate. Protestele din Albania sunt în desfăşurare de două luni.

Protestatarii nu au reuşit să intre în clădirea Parlamentului, dar au aruncat cu sticle incendiate, petarde şi bombe fumigene în autorităţi.

De asemenea, un grup de protestatari este investigat pentru incendierea unei maşini.

sursa foto: Corriere 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI