Peste 2.500 de persoane au participat la protest, in timp ce parlamentarii dezbateau un acord de retragere a obiectiilor fata de aderarea Macedoniei la NATO in cazul in care aceasta tara este redenumita Macedonia de Nord.

Politia a intervenit in forta dupa ce mai multi ofiteri au fost batuti cu pietre. Din fericire, nimeni nu a ofst ranit grav.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acordul discutat de parlamentari este asteptat sa treaca la vot! Parlamentul de la Skopje a ratificat deja aordul greco-macedonean, care a redenumit mica republică vecină din Balcani în "Republica Macedonia de Nord", dar pentru a intra în vigoare trebuie adoptat de legislativul elen.

O mare varietate de partide politice se opun acordului greco-macedonean: de la extrema dreaptă până la socialişti, inclusiv principalul partid de opoziţie de dreapta, Noua Democraţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si