Reprezentanții Brigăzii Rutiere au transmis că marți, 1 noiembrie 2022, au dispus măsuri de restricționare a traficului rutier pe Șoseaua Antiaeriană, începând cu ora 19.30, deoarece pe partea carosabilă, în zona intersecției șoseaua Antieriana- strada Cojocaru Elena și Vasile se aflau aproximativ 30 de persoane care, în semn de protest, traversau în mod repetat strada pe trecerea pentru pietoni.

Citeste si: Percheziții DIICOT în București și în trei județe, la apropiații unor clanuri interlope

20 de minute mai târziu, mai exact în jurul orei 19:50, în timp ce oamenii legii desfășurau activități pentru a permite circulația vehiculelor pe șoseaua Antiaeriană, din grupul de protestatari, un bărbat nu a respectat în mai multe rânduri, semnalele, indicațiile și dispozițiile oferite de polițiștii bucureșteni.

Ținând cont de faptul că bărbatul în cauză a continuat să aibă o atitudine necooperantă, oamenii legii l-au legitimat și i-au adus la cunoștință faptul că urmează să fie sancționat pentru nerespectarea indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Protestele continuă pe șoseaua Antiaeriană

După ce a fost sancționat contravențional, bărbatul în cauză a continuat să aibă același comportament, motiv pentru care, polițiștii au decis să-l conducă din partea carosabilă la autospeciala de poliție. La scurt timp după acest incident, traficul rutier a fost reluat pe Șoseaua Antiaeriană din București.

Citeste si: Filmul tragediei din Vrancea. Mama fetiței de două luni care a fost lovită cu foarfeca în cap spune cum s-a întâmplat totul

Un grup format din zeci de oameni au protestat și ieri seară pe șoseaua Antiaeriană. Participanții au traversat în mod repetat o trecere de pietoni pentru a atrage atenţia autorităţilor. Oamenii cer ca în zonă să fie montat un semafor pentru ca şoferii să încetinească şi astfel să fie evitate tragediile rutiere.

Seria protestelor de pe strada Antiaeriană a început pe data de 11 octombrie 2022, moment în care când un tânăr în vârstă de 19 ani a fost lovit și ucis de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Frații Corduneanu și Diamantul Roz au fost reținuți. Dobânzi de 400% pentru banii dați cu camătă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si