Close sidebar
Close sidebar

Protestele de la Paris continuă! Preşedintele Macron a fost huiduit în cadrul unei ceremonii solemne

Sunt proteste de amploare la Paris, iar violentele au atins un nivel fara precedent in acest weekend. Sute de manifestanti au fost arestati si alte cateva zeci au ajuns la spital. Printre ei sunt si politisti.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele Emanuelle Macron a incercat sa dezamorseze situatia, dar s-a ales cu huiduieli. Romanii plecati acolo au vazut si ei evenimentele violente.

Seara de 1 decembrie 2018 va ramane cu siguranta in amintirea francezilor ca fiind una extrem de violenta. Vestele galbene, asa cum s-au autointitulat protestatarii, au ocupat celebrul bulevard Champs Elysee, unde au ridicat baricade in fata fortelor de ordine.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Presedintele Emanuelle Macron a vizitat mormantul soldatului necunoscut de la Arcul de Triumf a doua zi dupa proteste, dar a fost huiduit de francezi.

In urma violentelor, aproape 400 de manifestanti au fost arestati si peste o suta au fost raniti. Au fost victime si in randul fortelor de ordine. 23 de politisti au ajuns la spital. Peste o suta de masini au fost incendiate. Autoritatile franceze iau in calcul varianta declararii starii de urgenta.

Oamenii sunt nemultumiti de cresterea preturilor la pompa. Numai anul acesta, litrul de carburant s-a scumpit cu 16 la suta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI