La intrările în București este a treia zi de proteste. Transportatorii care vor să ajungă către Guvern amenință cu faptul că vor bloca orașul. De asemenea, la intrările în Capitală, polițiștii și jandarmii au făcut filtre.

Aceștia interzic accesul din cauza faptului că nu au autorizație.

Sute de fermieri au anunțat că urmează să plece spre București

Potrivit Digi24.ro, protestatarii nu au spus ce vor face atunci când ajung la București. La intrările în Capitală se află zeci de jandarmi și polițiști, care fac filtre. De asemenea, accesul cu utilaje mari nu este permis. Totodată, din Călărași au plecat zeci de fermieri cu tractoare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest caz este vorba despre proteste spontane. Jandarmii și polițiștii nu știu câți transportatori și fermieri vor ajunge în București, fiind în alertă.

Joi seară, transportatorii și fermierii au forțat intrarea în Capitală, cu tractoarele. Aceștia au vrut să ajungă în Piața Victoriei, însă nu aveau autorizație, fiind blocați de forțele de ordine.

Citește și: Reacția Ministrului Agriculturii, după ce fermierii și transportatorii au paralizat mai multe orașe: ”Guvernul României a suportat 50% din consumul de motorină”

Reacția primarului general al Capitalei, Nicușor Dan

Joi seara, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat fapul că nu a fost contactat de nimeni în legătură cu protestul fermierilor și transportatorilor, care încercau să ajungă până în Piața Victoriei, cu autovehiculele.

Citește și: Transportatorii și fermierii protestează după modelul german. Centura Bucureștiului este blocată

"Nu m-a consultat nimeni în legătură cu protestul fermierilor. Eu am autorizat absolut toate protestele, chiar și pe cele împotriva mea. Dar acum, nu m-a întrebat nimeni. Nici măcar prefectul nu m-a contactat", a declarat Nicușor Dan.

Vineri dimineață, protestatarii cu utilajele sunt la Chiajna, pe șoseaua de centură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si