UPDATE. Programul care a fost anunțat nu s-a respectat, iar protestatarii nu au ajuns la locul de întâlnire stabilit.

Protestul care a fost anunțat în Piața Constituției din București și aprobat pentru ziua de duminică, implică aproximativ 100 tractoare și 100 de capete tractor de tir.

În Piața Constituției sunt așteptați 5.000 de oameni

În decursul zilei de astăzi sunt așteptați 5.000 de oameni, pe lângă 200 utilaje. Până la ora 8:20, în piață se afla un singur tractor.

Protestatarii ar fi trebuit să se strângă începând cu ora 6:00 pe Șoseaua Alexandriei, iar la ora 7:00 să plece spre Piața Constituției.

În zonă se află mai multe echipaje ale Poliției și dubițe ale Jandarmeriei, care patrulează și în caz de nevoie, îi vor ghida pe protestatari.

Care este traseul și programul protestului fermierilor și transportatorilor din București?

În ceea ce privește detaliile traseului, acestea au fost stabilite și transmise publicului. Evenimentul începe cu adunarea mijloacelor auto între orele 6:00-6:30 pe Sos. Alexandriei, banda 1 de circulație, segmentul cuprins între Șoseaua de Centură și Sos. București Măgurele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Traficul prin Vama Siret a fost reluat, în urma protestelor fermierilor. Numărul TIR-urilor care aşteaptă să intre în România este foarte mare

Între orele 6:30-7:00, vehiculele se deplasează până în Piața Constituției pe un traseu bine stabilit, respectând regulile de circulație, fără restricții de trafic.

Între 8:30 şi 9:30 au acces, pe cale pietonală, participanţii la protest. Între orele 9:30 şi 22:00 va avea loc mitingul de protest, iar între 22:00 şi 23:00 are loc defluirea participanţilor.

Forțele de ordine coordonează deplasarea și parcarea, până la ocuparea spațiului destinat protestului.

Citește și: VIDEO- Fermierii vin în Capitală. Programul protestelor din centrul Bucureștiului

Primarul Nicușor Dan a anunțat faptul că aprobarea protestului pentru trei zile este în concordanță cu principiul de a nu afecta traficul din București, evitând Piața Victoriei.

Protestul din Piața Constituției a fost aprobat pentru 200 de utilaje și 5.000 de participanți, fără a fi afectat traficul rutier, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si