La petrecerea de Crăciun de anul trecut, bărbatul a fost provocat să înghită o șopârlă gecko. Potrivit New YorkPost, după 10 zile de la înghițirea șopârlei, David a murit în chinuri greu de descris. Acum prietenii și familia vor să știe exact ce l-a ucis pe bărbat.

La trezi zile după ce mâncat șopârla, David a început să se simtă rău. Tânărul, care avea trei copii, a fost transportat rapid la un spital din Brisbane.

Personalul medical a refuzat inițial să îl interneze, susținând că ar fi vorba doar de o indigestie, deși David se simțea extrem de rău. Bărbatul a fost în cele din urmă internat, însă la insistențele familiei.

A doua zi, tânărul a fost diagnosticat cu salmonella. Totuși, David a vea simptome din ce în ce mai grave: vomita bila, avea abdomenul foarte umflat, avea urină neagră, iar plămânii începuseră să se umple cu lichid.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Fratele femeii atacate de fostul iubit în timpul unei petreceri a murit la spital, din cauza rănilor suferite la rândul său

David Dowell a murit după șapte zile, în timpul operației. Familia spune că bărbatul "a putrezit începând din interior".

Moartea lui a fost un mare șoc. Nu credeam că se va întâmpla așa ceva. Este încă un șoc”, a declarat partenera de viață a lui David, Allira.

Familia cere acum răspunsuri celor de la Mater Hospital, unde David a fost internat, afirmând că „medicilor nu le-a păsat cu adevărat” de acest caz.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si