Concurentii de la “Imi place dansul” si-au canalizat toata atentia in editia de sambata a emisiunii de la Kanal D, in asa fel incat sa ii impresioneze si sa obtina punctaj maxim din partea juratilor si contracandidatilor.

Dansatorii care vor avea de pregatit momentele de dans Bollywood, o adevarata arta a expresivitatii, a ritmului, vor fi pusi in fata unei probe dificile, data de complexitatea acestui stil de dans.

Concurentii isi vor expune povestea in fata juratilor, in pasi de dans, cu ajutorul gesturilor si privirilor sugestive care caracterizeaza acest stil.

Momentele puse in scena de dansatorii de dans indian, sambata, la “Imi place dansul” vor fi parca desprinse din filmele de la Bollywood si vor impresiona atat prin culorile vii ale costumatiei acestora, cat si prin coordonarea exceptionala intre expresia fetei, postura corpului si avalansa miscarilor ritmate.

Citeste si: Spectacol pe ritmuri de rock&roll si gypsy, sambata aceasta, la “Imi place dansul”! Concurentii emisiunii se intrec in coregrafii pline de pasiune

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Performerii care vor avea ca tema dansul latino, pentru editia din aceasta sambata, vor trai in platoul emisiunii “Imi place dansul” experiente intense si senzuale, pe ritmuri de salsa, bachata, merengue, rueda, quebradita sau cumbia. Fiecare moment de dans latino va transforma fiecare coregrafie si poveste intr-o experienta unica, un cocktail de trairi autentice.

Un moment neasteptat il va emotiona si surprinde totodata pe unul dintre cei 9 concurenti.

Prezentatorii show-ului vor anunta o noua candidata la marele premiu, tanara fiind iubita unuia dintre concurentii deja aflati in competitie. Suflete pereche in viata reala, rivali pe platoul emisiunii “Imi place dansul”.

Nu ratati, sambata seara, un univers exotic al dansului indian si latino, arta la superlativ, creata prin numerele artistice de coregrafie si dans puse in scena de concurentii de la “Imi place dansul”, emisiune difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si