Close sidebar
Close sidebar

Provocat la luptă de Daniel Chiriță, Giani Kiriță răspunde: ”Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine!”

Foștii fotbaliști Daniel Chiriță și Giani Kiriță sunt aproape să se bată în cadrul unei gale profesioniste.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Giani Kiriță, vedetă Exatlon, fost căpitan al lui Dinamo și campion cu Bursaspor (Turcia), a primit recent provocarea de a se bate într-un cadru organizat cu celălalt Chiriță din fotbalul românesc, Daniel, fost căpitan al Petrolului Ploiești. 

Provocarea a fost lansată chiar de Daniel Chiriţă, lupta urmând să se desfășoare la Constanța, în luna august, în cadrul Galei ”Oss Fighter 4”.

"Îl provoc pe Giani Kiriţă, care e ”câine”. Şi eu fac de vreo 3 ani, mă antrenez. Mulţumesc lui Florin Stănică, pe calea asta, el m-a convins şi am acceptat cu drag. Mă antrenez de vreo 3-4 ani la sală, mă antrenez cu Amansio (n.red.

- Amansio Paraschiv), sunt cu Doroftei, ne antrenăm şi au zis: 'Băi, dar tu când te baţi? Te antrenezi, dar când te baţi?'. Eu nu ştiu dacă el se bate, dar am zis să fac o provocare, să mă vadă oamenii, să simt, pentru că e altceva când te antrenezi şi altceva când eşti în ring, în meci oficial, ai alte trăiri", a anunţat zilele trecute Daniel Chiriţă, potrivit digisport.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Petrolistul are și o variantă de rezervă, dacă Giani nu acceptă lupta.  "Dacă nu acceptă, m-am gândit la Mircea Badea. Provoc tot. Foarte serios. Vreau neapărat să ajung în ring, să mă bat. Vreau să simt senzaţia. Îi iau pe rând. M-ar bucura cu Giani, că şi el e fost fotbalist, e aproape de vârsta mea, e la kilograme puţin mai mult ca mine, dar eu cred că pot să-i fac faţă", a afirmat Chiriță.

Citeste si: Imagine superbă cu Giani Kiriță și fetița lui Vladimir Drăghia! Fotografia care i-a înduioșat pe toți de la Exatlon!

Giani Kiriță ar fi de acord cu lupta: Eu vreau să fac frumos, să vadă lumea un spectacol!”

Într-un dialog telefonic purtat prin intermediul prosport.ro, Kiriță și Chiriță au pus la punct detaliile confruntării: 

Kiriţă: "Aoleo!"
Chiriţă: "Salut, lupule, câine!"
Kiriţă: "Uşor, uşor că eu sunt câine! Uşor! Păi lupul a provocat câinele. În ce sens m-ai provocat?"
Chiriţă: "La o gală de kickbox. Se va ţine în august. O să vii acasă până atunci"
Kiriţă: "Da? Păi să vedem cum stăm, în ce condiţii... Eu sunt pentru. Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine. În anumite condiţii, că nu stau aşa, să vină lumea să vadă că s-a bătut Giani. Noi o facem profesionist. Păi s-a luat de cel mai bun."
Chiriţă: "Ştiu că tu mergi la orice concurs în anumite condiţii"
Kiriţă: "Că aşa, mergem la colţ de stradă şi o dăm frumos. Eu nu prea am timp de antrenament."
Chiriţă: "Te aducem de acolo, de unde eşti, reziliem contractul, te aducem aici."
Kiriţă: "Ar fi premieră şi pentru mine"
Chiriţă: "Bravo! Asta e şi pentru mine."
Kiriţă: "Haideţi să punem puţin frână, să nu accelerăm. Eu vreau să fac frumos, să vadă lumea un spectacol. Îţi dau numărul meu de telefon, spune-i managerului tău sau cine se ocupă. Când vreodată dau eu înapoi? Niciodată", notează prosport.ro. 

 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI