Scandalul din Odorheiul Secuiesc a fost intens mediatizat in mediul online. O vanzatoare a refuzat sa serveasca un client, pe motiv ca  este roman. In urma reactiilor aparute, echipa Kanal D a facut un experiment, luni, in incinta supermarketului cu pricina. 
 
 
 
Colegul nostru a cerut, in romana, o portie de mici. De data asta vanzatoarea a fost politicoasa, a raspuns in romana la toate intrebarile. 
 
Dupa ce a comandat, reporterul a vorbit cu secuii. Locuitorii din Odorheiul Secuiesc sunt de parere ca video-ul este modificat si ca vanzatoarea a fost provocata. 
 
 
"Da, sunt maghiar. Sunt cetatean roman, cu dubla cetatenie. Ma simt mai mult maghiar. Nu cred ca s-a intamplat asa. Cred ca a fost provocata", a declarat un cetatean. 
 
 
 
Madalin Pribu: "In Sovata, limba romana se face in maghiara.
Toata lumea vorbeste in maghiara acolo. Sunt tineri care nu vorbesc romana. Nu au cu cine sa vorbeasca limba romana, cu cine sa interactioneze".
 
"Tot ce am invatat limba romana am invatat la scoala, cat am putut. Cand eram copil stiam doar strictul necesar", a declarat impresarul Zsolt Kapros.
 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si