"Asigurarea necesarului de teste pentru depistarea COVID-19 nu a fost o prioritate pentru guvernul Orban! A devenit acum, când conducerea PNL este suspectă de infectare.

Liberalilor nu le pasă de români nici astăzi, însă cer testare rapidă pentru ei!

Orban se izolează la Vila Lac 1 în condițiile în care sute de români sunt ținuți în carantină, la grămadă, în locuri insalubre.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

PNL, ești o rușine pentru istoria României!", scrie PSD pe Facebook.

Citeste si: Klaus Iohannis: Consultările cu partidele politice vor avea loc prin teleconferința

Senatorul PNL Vergil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus, iar toată conducerea PNL şi Cabintul Orban se izolează la domiciliu până la aflarea rezultatelor testelor.

Premierul a afirmat că, având în vedere că senatorul Virgil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus, a participat la reuniunea Biroului Politic, toţi membrii conducerii liberale se vor izola la domiciliu, iar toţi senatorii din grupul senatorial au obligaţia să se izoleze.

Citeste si: Ludovic Orban și miniștrii, suspecți de coronavirus! Toți intră în izolare

PSD, prima reacție după ce Ludovic Orban a anunțat că se autoizolează
PSD, prima reacție după ce Ludovic Orban a anunțat că se autoizolează

”Având în vedere că senatorul Virgil Chiţac a participat la reuniunea Biroului Politic, toţi membrii Biroului Politic se vor izola la domiciliu. Toţi senatorii din grupul senatorial au obligaţia să se izoleze. Nu aşteptăm ancheta epidemiologică, atât timp cât există riscul”, a declarat Orban.

El a spus că toţi miniştrii şi membri de partid prezenţi vineri la şedinţa conducerii liberale vor fi testaţi.

Citeste si: Parlamentar român, infectat cu coronavirus. Testul a ieșit pozitiv

”Vom fi la dispoziţia medicilor, pentru a se face ancheta cu toate persoanele cu care am intrat în contact. Eu, ca premier interimar, mă voi izola la Vila Lac, de unde voi lua toate deciziile.

Miniştrii vom vedea unde se vor izola, până la sosirea rezultatelor. Le-am recomandat să nu aibă niciun contact cu niciun angajat”, a precizat Orban, care a dat asigurări că miniştrii îşi vor exercita toate atribuţiile.

Premierul a spus că diagnosticele vor fi făcute publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si